Feb
19
2007

hmmm

does this work?

obviously not!

My links have stopped working… does anyone have any advice on why this may have happened?

Written by Anna Williams in: Uncategorized |

5 Comments »

  • fineline

    I looked at ‘view source’ and the web address of the link is the web address of your blog. So that’s why when you click on it, nothing happens, because you are already on the page of your blog.

    The links in your previous entry have external web addresses though – but you have used two apostrophes (like this: ”) instead of double quotation marks (like this: "). That also stops links working. Try posting again with quotation marks and see if it works.

    Hope that helps.

    Comment | February 19, 2007
  • fineline

    Um… I realise in my comment that the two apostrophes look practically identical to the quotation marks. So I will try to explain better. The apstrophe is what is to the right of the semicolon key. The double quotation marks are on top of the 2 key.

    Comment | February 19, 2007
  • Auntie Doris

    OK, I have changed it to quotation marks and the links still don’t work.

    Comment | February 19, 2007
  • The link in this post didn’t have an ‘equals’ sign in it,but apart from that all your links are correct and work fine. Let me know if you have any further problems.

    Comment | February 19, 2007
  • Oh – I added the ‘equals’ sign.

    Comment | February 19, 2007

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Design: TheBuckmaker.com WordPress Themes